Potrawka wegańska, liofilizowany Cassoulet z fasoli 170g Summit To Eat
- Opis produktu
- Opinie klientów (0)
Potrawka wegańska Cassoulet z fasoli firmy Summit to Eat to idealne rozwiązanie na każdą wyprawę. To pełnowartościowe danie, które dostarcza ponad 500 kcal, zapewniając energię i uczucie sytości w każdych warunkach. Liofilizowana forma sprawia, że waży niewiele i zajmuje mało miejsca, co jest kluczowe podczas podróży. Dzięki bogactwu białka i błonnika wspiera regenerację mięśni i prawidłowe trawienie. Smaczny sos czosnkowo-ziołowy, bezglutenowa receptura i brak sztucznych dodatków gwarantują wyjątkowy smak i zdrowie. Łatwe przygotowanie w 10 minut sprawia, że jest to doskonały wybór na każdą okazję.
Skład: pięć rodzajów fasoli (czerwona, biała, półksiężycowata, żurawinowa – borlotti, ciecierzyca), krojona marchewka, zielony groszek, krojona cebula, olej rzepakowy, pomidory puree, czosnek, oregano, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz. Alergeny: brak.
Wartości odżywcze:
W porcji 170 g | |
Kaloryczność | 1001 kcal |
Tłuszcz | 83 |
W tym nasycone | 5,1 |
Węglowodany | 21 |
W tym cukry | 8,5 |
Błonnik | 31 |
Białko | 23 |
Sól | 3,4 |
Sposób przygotowania:
1. Otwórz opakowanie, rozdzierając je w oznaczonym miejscu.
2. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka).
3. Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii).
4. Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem.
5. Odczekaj 8 minut.
6. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku.
7. Podawaj z opakowania.
8. Ciesz się pełnowartościowym obiadem.
Parametry
- waga: 170 g
- kaloryczność: 1001 kcal
- wystarczy zalać gorącą wodą
- posiłek wegański i bezglutenowy
- Opinie klientów (0)
- Opis produktu