Potrawka, liofilizowana jajecznica z serem 87g Summit To Eat
- Opis produktu
- Opinie klientów (0)
Jajecznica z serem Summit to Eat to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących pożywnego i wygodnego posiłku podczas wypraw z dala od cywilizacji. Dzięki liofilizacji, danie to zapewnia doskonałe zaspokojenie głodu oraz dodaje energii, nie obciążając przy tym plecaka. Jest to wyjątkowo praktyczne w ekstremalnych warunkach, ale także na tradycyjnych wakacjach, gdy dostęp do prowiantu jest ograniczony. Produkt przygotowuje się szybko i łatwo, co czyni go doskonałym wyborem na każdą wyprawę. Opakowanie z zamkiem strunowym i atrakcyjną grafiką dodatkowo ułatwia jego użycie w terenie.
Skład:
Smażone jajka (jajka pasteryzowane, olej słonecznikowy, mleko w proszku, sok cytrynowy, sól, pieprz biały) (75%), sos serowy (pełne mleko, śmietanka, cebula, ser Red Leicester, ser Mozzarella, olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz) (25%).
Wartości odżywcze:
Porcja 87 g | |
Kaloryczność | 454 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
W tym nasycone | 10 g |
Węglowodany | 16 g |
W tym cukry | 2,6 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 34 g |
Sól | 3.1 g |
Sposób przygotowania:
1. Otwórz opakowanie, rozdzierając je w oznaczonym miejscu.
2. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka).
3. Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii).
4. Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem.
5. Odczekaj 8 minut.
6. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku.
7. Podawaj z opakowania.
8. Ciesz się pełnowartościowym posiłkiem.
Parametry
- waga: 87 g
- 454 kcal w porcji
- wystarczy zalać gorącą wodą
- okres przydatności do spożycia: 7 lat
- Opinie klientów (0)
- Opis produktu